Electro Cirkel

Uniek assortiment

Lampen in werkelijk alle soorten en maten: ze vormen het hart van ons assortiment. Met als trots vlaggeschip ons eigen merk Calex. Nergens anders vindt u zo’n uitgebreid scala verlichtingsproducten. Ook voor aanverwante elektrotechnische apparatuur bent u bij Electro Cirkel aan het juiste adres. Van batterijen tot meetinstrumenten. Van zekeringen tot kabels. Van huishoudelijke apparaten tot telefonie. En vrijwel allemaal uit voorraad leverbaar dus razendsnel geleverd!

Innovatie zit in onze genen

Electro Cirkel loopt voorop in de toepassing van nieuwe technologieën. Kijk bijvoorbeeld naar ons programma LED-verlichtingen en onze spaarhalogeenlijn. We hadden primeurs met compact-spaarlampen in warme tinten, LED-lampen in retro-design en lichtbronnen waarin een filament is te zien. Voortdurend komen er nieuwe modellen bij. Want wij staan open voor wensen en ideeën van klanten en vertalen deze naar nieuwe, aansprekende producten. Innovatie zit in onze genen.

Slagvaardig en flexibel

Electro Cirkel werkt nauw samen met diverse fabrikanten in China. Daardoor zijn we in staat om snel te anticiperen op nieuwe trends en behoeften. Een speciale voet, een aparte kleurtint? Wat we bedenken, kunnen we in no time maken. En wat onze klanten wensen, kunnen we realiseren – in elk gewenst volume. Bij Electro Cirkel mag u rekenen op flexibiliteit en slagvaardigheid!

Informatie en offerte

Heeft u vragen of wilt u een van onze catalogi ontvangen? Neem dan contact op met ons verkoopteam. Onze medewerkers staan u met raad en daad bij.
Wilt u meteen een offerte aanvragen, vul dan het formulier op de offertepagina in. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte.

 

 

Bedrijfsfilm

 

Certificaten

Managementsysteem

Voor Electro Cirkel zijn beheersing van productkwaliteit en milieubelasting essentiële onderdelen van de bedrijfsvoering. Daarom is ons managementsysteem gebaseerd op de ISO-9001 en 14001 normen. Tegen beide normen zijn we gecertificeerd door Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA). Op het gebied van kwaliteit stelt Electro Cirkel zich ten doel om continue verbeteringen door te voeren. Hierbij staan wensen van klanten en klanttevredenheid centraal. Thema’s die voor Electro Cirkel van belang zijn vanuit het oogpunt van kwaliteit zijn het voldoen aan relevante wet- en regelgeving, wensen van klanten en de beheersing van de technische kwaliteit van de producten. Vanuit het oogpunt van milieu zijn belangrijke thema’s het continu werken aan vermindering van milieubelasting, vermindering van afval, verlagen van energieverbruik, hergebruik van materialen en een effectieve beheersing van de logistieke processen.

In de praktijk

Een aantal praktische voorbeelden waarmee Electro Cirkel al resultaten boekt:
• reductie CO2 uitstoot van vervoersmiddelen;
• optimale routeplanning;
• periodieke beoordeling van leveranciers;
• goed afvalbeheersysteem;
• toepassing LED-verlichting in eigen magazijn;
• hergebruik van verpakkingsmaterialen;
• structurele periodieke keuring van materieel en installaties;
• ver uitgewerkt ERP-systeem;
• EDI-facturatie;
• EDI-bestelsystemen.

Certificaten

 

 

 

Recyclen

Het milieu moet men koesteren, vinden wij van Electro Cirkel. Wij willen dan ook wijzen op het belang van recycling. Zowel verpakkingen als (elektronische) producten dienen gerecycled te worden aan het einde van hun levensduur. Op die manier draag je bij aan het voorkomen dat schadelijke stoffen mogelijk in het milieu terechtkomen en kunnen grondstoffen opnieuw gebruikt worden.

Symbolen die gebruikt worden ter bevordering van het (gesorteerd) recyclen zijn:

Triman recycle

 

 

Vacature

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures, maar wij nodigen u van harte uit om een open sollicitatie naar ons te sturen. Wanneer u bij ons bedrijf past, gaan we kijken of we een passende functie voor u kunnen vinden.

U kunt uw motivatie en CV sturen naar info@electrocirkel.com

Contact

Certificaten

Certificaten

Electro Cirkel

Leverancier van lampen en elektronische apparaten en materialen. Een Rotterdams bedrijf met een wereldwijde uitstraling. Onze kracht: een ongeëvenaard assortiment en excellente service.