Electro Cirkel

Uniek assortiment

Lampen in werkelijk alle soorten en maten: ze vormen het hart van ons assortiment. Met als trots vlaggeschip ons eigen merk Calex. Nergens anders vindt u zo’n uitgebreid scala verlichtingsproducten. Ook voor aanverwante elektrotechnische apparatuur bent u bij Electro Cirkel aan het juiste adres. Van batterijen tot meetinstrumenten. Van zekeringen tot kabels. Van huishoudelijke apparaten tot telefonie. En vrijwel allemaal uit voorraad leverbaar dus razendsnel geleverd!

Innovatie zit in onze genen

Electro Cirkel loopt voorop in de toepassing van nieuwe technologieën. Kijk bijvoorbeeld naar ons programma LED-verlichtingen en onze spaarhalogeenlijn. We hadden primeurs met compact-spaarlampen in warme tinten, LED-lampen in retro-design en lichtbronnen waarin een filament is te zien. Voortdurend komen er nieuwe modellen bij. Want wij staan open voor wensen en ideeën van klanten en vertalen deze naar nieuwe, aansprekende producten. Innovatie zit in onze genen.

Slagvaardig en flexibel

Electro Cirkel werkt nauw samen met diverse fabrikanten in China. Daardoor zijn we in staat om snel te anticiperen op nieuwe trends en behoeften. Een speciale voet, een aparte kleurtint? Wat we bedenken, kunnen we in no time maken. En wat onze klanten wensen, kunnen we realiseren – in elk gewenst volume. Bij Electro Cirkel mag u rekenen op flexibiliteit en slagvaardigheid!

Informatie en offerte

Heeft u vragen of wilt u een van onze catalogi ontvangen? Neem dan contact op met ons verkoopteam. Onze medewerkers staan u met raad en daad bij.
Wilt u meteen een offerte aanvragen, vul dan het formulier op de offertepagina in. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte.

 

 

Bedrijfsfilm

 

Certificaten

Managementsysteem

Voor Electro Cirkel zijn beheersing van productkwaliteit en milieubelasting essentiële onderdelen van de bedrijfsvoering. Daarom is ons managementsysteem gebaseerd op de ISO-9001 en 14001 normen. Op het gebied van kwaliteit stelt Electro Cirkel zich ten doel om continue verbeteringen door te voeren. Hierbij staan wensen van klanten en klanttevredenheid centraal. Thema’s die voor Electro Cirkel van belang zijn vanuit het oogpunt van kwaliteit zijn het voldoen aan relevante wet- en regelgeving, wensen van klanten en de beheersing van de technische kwaliteit van de producten. Vanuit het oogpunt van milieu zijn belangrijke thema’s het continu werken aan vermindering van milieubelasting, vermindering van afval, verlagen van energieverbruik, hergebruik van materialen en een effectieve beheersing van de logistieke processen.

In de praktijk

Een aantal praktische voorbeelden waarmee Electro Cirkel al resultaten boekt:
• reductie CO2 uitstoot van vervoersmiddelen;
• optimale routeplanning;
• periodieke beoordeling van leveranciers;
• goed afvalbeheersysteem;
• toepassing LED-verlichting in eigen magazijn;
• hergebruik van verpakkingsmaterialen;
• structurele periodieke keuring van materieel en installaties;
• ver uitgewerkt ERP-systeem;
• EDI-facturatie;
• EDI-bestelsystemen.

Certificaten

 

 

 

Recyclen

Het milieu moet men koesteren, vinden wij van Electro Cirkel. Wij willen dan ook wijzen op het belang van recycling. Zowel verpakkingen als (elektronische) producten dienen gerecycled te worden aan het einde van hun levensduur. Op die manier draag je bij aan het voorkomen dat schadelijke stoffen mogelijk in het milieu terechtkomen en kunnen grondstoffen opnieuw gebruikt worden.

Symbolen die gebruikt worden ter bevordering van het (gesorteerd) recyclen zijn:

Triman recycle

 

 

Vacature

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Teamleider Logistiek Marine & Industry

 
Organisatie

Electro Cirkel is een groothandel gespecialiseerd in hoogwaardige verlichtingsproducten en elektronische apparatuur, materialen en onderdelen. Hiermee bedienen wij de scheepvaart en industrie. Daarnaast zijn wij ook leverancier van verschillende merken lichtbronnen en aanverwante artikelen voor het retailkanaal.
 

Functie

Als teamleider ben je als meewerkend voorman samen met je team verantwoordelijk voor het perfecte verloop van de dagelijkse goederenverwerking. Je hebt de dagelijkse operationele leiding en werkt mee met de magazijnmedewerkers. Dagelijks besteed je het merendeel van je tijd aan het lossen, controleren, inruimen, sorteren, verzamelen en verzendklaar maken van goederen. Je coördineert de werkzaamheden van de logistieke medewerkers. Je werkt nieuwe medewerkers in en bent hun coach tijdens het hele opleidingstraject. Je draagt eraan bij dat de inzet en prestaties van jouw team steeds van goede kwaliteit zijn. Het op een juiste en veilige manier werken en het gebruik maken van hulpmiddelen staat hierbij centraal. Je vervult een voorbeeldrol en laat zelf continu zien wat het betekent om veilig te werken, kwaliteit/kwantiteit te leveren en de werkplek opgeruimd te houden. Je hebt aandacht voor je teamleden en voert open gesprekken over zaken die goed en minder goed gaan. Als geen ander voel je aan dat je verantwoordelijkheid niet ophoudt bij je eigen team. Daarom bespreek je met je collega teamleiders zaken die jij in ons magazijn signaleert. Ook heb je oog voor het continu verbeteren van onze processen en bespreek je voorstellen hierover met de manager logistiek. Je bent nauwkeurig in het naleven van werk- en veiligheidsinstructies en spreekt mensen erop aan. Je rapporteert aan de manager Logistiek.

Functie-eisen

 • Diploma Logistiek MBO niveau 4
 • Teamleidersopleiding en/of ervaring
 • Certificaat vorkheftruck/reachtruck is een pre
 • Communicatieve vaardigheden in woord en geschrift in NL, basis EN/li>
 • 5 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
 • No-nonsense type
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit

 

Competentieprofiel

 • 1e competentie: Stressbestendig
 • 2e competentie: Kwaliteitsbewust en klantgericht
 • 3e competentie: Accuraat
 • 4e competentie: Teamgericht, samenwerken
 • 5e competentie: Communicatie

 

Wij bieden

Naast een prima salaris op basis van opleiding, leeftijd en relevante werkervaring, bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Zo krijgen onze fulltime medewerkers naast het reguliere verlof (25 dagen) ook nog 12 ATV-dagen per jaar. Er is een goede pensioenregeling waarbij de werkgever 90% betaalt en een bonusregeling (afhankelijk van bedrijfsresultaten). Ook kun je rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid en een stimulerende werkomgeving.
 

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Reageer dan voor 30 november 2017. Wij ontvangen graag je cv en motivatiebrief per email: hr@electrocirkel.com o.v.v. Sollicitatie Teamleider Logistiek.Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de manager Logistiek John van Buul via j.vanbuul@electrocirkel.com. Neem voor meer informatie omtrent de sollicitatieprocedure contact op met één van onze HR collega’s via 010-2981980 of hr@electrocirkel.com.
 

Contact

Certificaten

Certificaten

Electro Cirkel

Leverancier van lampen en elektronische apparaten en materialen. Een Rotterdams bedrijf met een wereldwijde uitstraling. Onze kracht: een ongeëvenaard assortiment en excellente service.