Nieuws

Opening Electro Cirkel Ltd. in Zhejiang, China

IMG_4757

Zhejiang Electro Cirkel Ltd. is sinds 17 april 2016 een feit! Deze dependance in Zhejiang China bestaat uit 11 gemotiveerde mannen en vrouwen die de lokale markt kennen als hun broekzak en een Nederlandse afgevaardigde: de Manager Inkoop van Electro Cirkel.

Electro Cirkel China heeft een omvangrijk testcentrum tot haar beschikking waar nieuwe producten grondig kunnen worden getest. Hierdoor zijn wij in staat om direct te beoordelen of nieuwe producten aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen. Een ander voordeel van lokaal aanwezig zijn met competente werknemers die de taal spreken, is dat we meer controle hebben over het productieproces. Feedback uit de markt kunnen we beter verwerken wat uiteindelijk zal leiden tot hogere prestaties en een nog langere levensduur van onze producten. Hiernaast hebben we door de lokale aanwezigheid de mogelijkheid om specifieker naar gespecialiseerde producten te zoeken voor uw bedrijf.

Bent u op zoek naar een product dat niet in onze gids staat of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Zhejiang Electro Cirkel Ltd. voor uw bedrijf? Neem dan contact op met uw contactpersoon.

View impression

 

Grand Départ 2015

IMG_4757

Na een grootschalige verbouwing opende het Leontienhuis, een inloophuis voor mensen met een eetstoornis en hun naasten, haar deuren op zondag 5 juli 2015. Die dag viel samen met het passeren van de Tour de France; het ontstaan van het unieke evenement Grand Départ 2015.

Electro Cirkel was als één van de sponsors uitgenodigd. Kijk naar onze fotoreportage van deze geweldige dag.

View impression

 

Tweede plaats “leverancier van het jaar” KlusWijs

Dinsdag 31 maart 2015 werd er de KlusWijs leveranciersdag gehouden op het hoofdkantoor in Lieren ( bij Apeldoorn). KlusWijs vierde haar 5 jarig bestaan en heeft inmiddels ruim 30 bouwmarkten waaraan wij mogen leveren.

Binnen deze bouwmarktketen heeft Electro Cirkel vijf meter assortiment ingevuld met lichtbronnen en batterijen. Ons innovatieve merk CALEX maakt hier uiteraard onderdeel van uit en wordt geroemd door hun ondernemers. Alle KlusWijs ondernemers hebben hun stem mogen uitbrengen om de beste leverancier van het jaar 2014 te kiezen. Van de vijf genomineerden zijn wij een duidelijke tweede geworden en dat waarderen wij ten zeerste!

Waarom is Electro Cirkel leverancier van het jaar geworden? Beoordelingspunten volgens de KlusWijs ondernemers zijn:

  • GOEDE EN SNELLE LEVERING
  • BREED ASSORTIMENT
  • SCHAP UP-TO-DATE MET NIEUWE ONTWIKKELINGEN
  • HOGE OMZET EN DITO RENDEMENT PER M2
  • BUITENDIENST KENNIS VAN ZAKEN EN ZEER KLANTGERICHT

Wij zorgen er voor dat de bovengenoemde punten worden waargemaakt, dag in en dag uit! Bij deze danken wij alle KlusWijs ondernemers voor deze waardering en het vertrouwen in onze organisatie.

Wenst u meer informatie of wilt u ook deel uitmaken van ons succes? Neem dan hier vrijblijvend contact met ons op.

 

Calex en Light4U – Mystery Roads toer

Calex & Light4U - Mystery Roads

>

Zaterdag 17 januari gaat Mystery Roads weer van start! Deze tocht der tochten is uniek en met geen andere organisatie vergelijkbaar: het enige wat vaststaat is de beginlocatie en het feit dat de 8000km lange tocht in 8 dagen moet worden volbracht. Het doel van de deelnemers aan deze monsterrit? Geld inzamelen voor stichting Vlinderkind en stichting ALS. De tocht gaat 17 januari om 09:00 van start in Laag Zuthem, waar Gerard Ekdom de officiële start voor zijn rekening neemt.

Eén van de deelnemers aan deze nobele tocht is team Light4U – glow in the dark. Een team met zo’n naam vraagt natuurlijk om sponsoring door Calex. Dus dat hebben we ook gedaan. Wij wensen de dames en heren een leuke en veilig reis! Kijk voor meer informatie over het team en over de tocht op light-4-u.com/nl/als en mysteryroads.nl.

<a href="http://light-4-u.com/nl/als"

 

Met trots presenteert Electro Cirkel hun nieuwe website, geschikt voor alle devices.

Electro_cirkel_nieuws_nieuwe-responsive-website

Electro Cirkel heeft een nieuwe website. Het ontwerp van de responsive website schaalt mee met de afmeting van het scherm zonder in te leveren op de leesbaarheid en bruikbaarheid, geschikt voor desktop, tablet en mobiele telefoon. Altijd en overal leesbaar.

 

Electro Cirkel Catalogus 2014 – 2015

Bekijk onze nieuwe catalogus voor 2014-2015.

De Electro Cirkel catalogus is in een volledig nieuw jasje gestoken. In deze editie vindt u alle producten van Electro Cirkel, overzichtelijk en onderverdeeld in diverse productseries.

U kunt de catalogus ook aanvragen door hier te klikken.

Contact

Certificaten

Certificaten

Electro Cirkel

Leverancier van lampen en elektronische apparaten en materialen. Een Rotterdams bedrijf met een wereldwijde uitstraling. Onze kracht: een ongeëvenaard assortiment en excellente service.